
قلب و دستگاه گردش خون: قسمت سوم
قلب و دستگاه گردش خون: قسمت سوم
بیماران بایستی از چگونگی کار کرد با این گونه نمک های طبی آگاهی کافی داشته باشند زیرا رسیدن به طعم دلچسب مستلزم مصرف میزان معینی از این نوع نمک ها است استفاده بی رویه از نمک های طبی عموماً طعم غذا را ناخوشایند می نمایند.
علاوه بر این میزان مناسب این گونه نمک های سرشار از پتاسیم برای تهیه هر گونه غذایی یکسان نمی باشد.
جیره بدون نمک را میتوان با کمک روش های خاص و بدون صرف وقت و یا نیاز به کار افزارهای ویژه تهیه نمود یکی از رژیم ها سیب زمینی پخته است (یک کیلوگرم سیب زمینی پخته و بدون نمک در روز). افزون بر این میتوان از رژیم میوه نام برد(۱/۰_۱/۵کیلوگرم میوه در روز).
همچنین غذاهای تهیه شده از سبزی های خام (انواع سالادها) و یا مصرف آب میوه ها به تنهایی نیز جزء این شیوهها شمرده می شوند. در این زمینه جیره برنج نیز که به نام کمپنر معروف است از اهمیت خاص برخوردار می باشد.
پژوهشگر نام برده توصیه می مینمود که بیماران روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم برنج (برنج خشک) را با آب یا آبمیوه بدون افزودن نمک و چربی پخته صرف نمایند. چنانچه آب آشامیدنی حاوی بیش از ۲۰ میلی گرم سدیم در لیتر باشد در این صورت بایستی برنج با آب مقطر پخته شود علاوه بر این می توان در طول روز میوه ها و آب آن ها را نیز در تغذیه به کار برد.
ادامه دارد……
برای کسب اطلاعات بیشتر کلینیک لیزر واریس در اصفهان، دکتر محمود هادی زاده (بهترین متخصص واریس در اصفهان) با استفاده از روش های نوین انواع واریس و عوارض ناشی از انها را تحت درمان قرار می دهند.